Fullkornspaj kalkon & broccoli - Felix (2/5)

Startat av Andreas, 2008-06-13 12:08

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Kalkon & broccoli i het fruktsalsa

Ser så när som på kantbiten som poffade loss i mikron fin ut med fina färger och fin gräddning.

Pajskalet påminer som nåt slags smörgåskex jag ätit (minns inte namnet på dem) och smakar även lite papprigt, konsistensen är ganska hård och aningens seg. Pajen är god bitvis men där är nåt med mangofruktsalsan som gör att den får en otrevlig kemisk biton. "Het fruktsalsa" förresten - vidare het är den inte.

Och på tal om kemisk biton - denna paj innehåller så många E-nummer att kemiske Ali skulle ha blivit mörkrädd, vissa förstås harmlösa men smakförstärkare E621, E623 och jästextrakt klarar vi oss alltid utan. (Se även denna tråd: Varför flera sorters stabiliseringsmedel?)

¤ Utseende 4/5
¤ Konsistens 2/5
¤ Smak 2/5
¤ Helhetsbetyg 2/5
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal