Mjöl på engelska

Startat av Emma, 2008-07-01 10:33

Föregående ämne - Nästa ämne

Emma

Jag har hittat ett recept på engelska som jag skulle vilja prova men jag vet inte riktigt vad jag ska använda för mjöl?
Vet ni vad jag kan byta ut all purpose flour och cake flour med?
All purpose flour tänkte jag vanligt vetemjöl men det verkar inte vara lika behandlat så det kanske är bättre att byta ut cake flour mot det?

Anne

All Purpose är vanligt mjöl. Cake Flour - vi har inte riktigt det här. Det är ett extra fint mjöl med låg proteinhalt, som passar bra att baka mjuka och luftiga kakor med. Vi har ett som heter "fint vetemjöl" men det har tillsats av bakpulver och motsvarar det amerikanska "self-raising flour". Vad är det för recept du ska göra? Oftast går det bra att använda vanligt vetemjöl rakt av.
Anne's Food - min matblogg

Emma

Jag ska göra Mantou, http://www.pacificsun.com.hk/_pageSTD/pageSTD.cfm?pageSPS_ID=2000
ett ångkokt bröd. Köpte en ångkokare nyligen och nu vill jag testa allt i den!  ;)

Anne

Då skulle jag ta 2,5 dl minus 2 msk vanligt mjöl, för att ersätta 2,5 dl cake flour (1 cup). Dvs 2.2 dl :)

Låter spännande, du får rapportera sen hur det blev.
Anne's Food - min matblogg

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal