Kycklingfilé i ungnen

Startat av MissBunny, 2008-07-23 17:48

Föregående ämne - Nästa ämne

MissBunny

Tänkte precis slänga in filérna i ungnen då jag märkte att jag har inte mkt matlagningsgrädde kvar:( Nån som har nåt tips hur jag kan göra istället. Kan jag blanda ut grädden med vatten?

kryddburken

Hej Miss Bunny & välkommen till forumet!
Mitt svar till din fråga kommer säkerligen alldeles för sent men en god buljong går bra att låta den steka i tillsammans med pyttelite grädde, eller ett hav av olika grönsaker runtom kycklingfileérna som saftar av sig!

Berätta gärna hur du gjorde och vad resultatet blev!


bjerkenlov

Matlagningsgrädde, buljong ???
Smörjer bara in mina med kryddor, ner med dom i en form och in i ugnen.
Blir hur saftiga och goda som helst!


annamaria


Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal