Gårdagens kycklingsoppa - kan den värmas igen?

Startat av valerian, 2008-08-17 12:02

Föregående ämne - Nästa ämne

valerian


Hej!

Gjorde igår kväll en kycklingsoppa som stod och puttrade på spisen då jag blev utlurad på stan.
Soppan stängdes av av min rumskompis vid 10 tiden och sedan dess har den stått i kastrullen på spisen.

Nu sitter jag här och är väldigt sugen på soppan... :)

Är det bara att värma på och äta?

agnetasch

Tveksamt, antar att det är buljong i soppan o det kan raskt bli en bakteriehärd. Jag rekommenderar inte att äta den. Eller prova den på rumskompisen som inte satte soppan på kylning ;D

valerian

Hej,

Tack för svaret! Använde ingen buljong.
Bara kyckling och grönsaker.


agnetasch

Men vatten o kyckling/grönsaker blir buljong, ursäkta att jag uttryckte mig fel. Rekommenderar i alla fall inte soppan. Sno något från rumskompisen ;D

valerian


agnetasch

Puh, tack för det. Det gäller att hålla sina forum-kompisar vid liv :D

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal