Dillstjälkar

Startat av bryggens, 2008-08-24 15:17

Föregående ämne - Nästa ämne

bryggens

Jag har nyss repat av dill för infrysning, då började jag fundera över stjälkarna.
Har någon använt stjälkarna till något?
Skulle man kunna lägga i några bitar i maten för att få dillsmak eller?
Om man torkar dessa skulle man då kuna pulvrisera och använda som strökrydda?

ena

jag skulle prova med att torka dem i grovt salt och sedan mixa allt till ett dillsalt...

annars kan man ju frysa dem och ha till fisk och potatiskokning... :)
man kan prova allt -minst en gång!!;)

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal