Skellefteå: Wok & Roll

Startat av Andreas, 2008-10-04 19:10

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

2008-10-04 19:10 Last Edit: 2008-10-07 14:28 by Andreas
När man kör E4 genom Skelleftå ligger Max väldigt bra till precis bredvid vägen men efter att ha fått vänta hur länge som helst på burgaren flera gånger (trots måttlig kö) brukar jag numera undvika detta hamburgerhak och leta andra alternativ. Ett ställe jag sneglat på flera gånger är thai-kina-sushistället med det otroligt fyndiga namnet Wok & Roll, varje gång tidigare har det varit stängt men inte den här gången.

Slår till på "Nr.23) Wok & Roll - Du får 6 st. minivårrullar som förrätt. Varmrätten är wokade äggnudlar m. kyckling och mixade grönsaker. Häll på lite thai chili sås så blir det extra gott!" för 89 riksdaler.

Wok: Det tar inte många minuter innan en rejäl portion äggnudlar står på bordet, nudlarna är ganska tjocka och perfekt lagade, kycklingen god och grönsakerna härligt krispiga (milsvid skillnad mot de tragiska anrättningar med ihjälkokta grönsaker som serverades på nu insomnade Wokie Dokiepå rådhusesplanaden i Umeå).

& Roll: Ett par minuter senare kommer förrätten, rykande heta knastriga rullar med kålsmakande fyllning och en tämligen ordinär sötsyrlig sås. Gott fast kunde varit lite mer fyllning i rullarna.

Och i taket har de byggt upp ett rutmönster av gröna plastrankor.

Betyg: 4/5.
Den som inte frågar får inga svar.

Anna

2008-10-05 21:02 #1 Last Edit: 2008-10-06 12:46 by Anna
..fast de knastriga nudlarna var väl vårrullar? ;) :)

tack för tipset i alla fall, ska prova på väg till Piteå nån gång! :)

Shanta

Såg gott ut, det är ju ett schysst pris också.

Andreas

Anna: Men lät det inte gott med "rykande heta knastriga nudlar med kålsmakande fyllning"? :) Tack för påpekandet, ändrat nu. Och ja åk gärna förbi, vore kul att lite kort höra vad nån fler tycker om stället! Man svänger ju in där på samma ställe som där Max ligger och kör efter den där breda gatan som går mot torget/busstationen och så ligger Wok & Roll på en tvärgata på vänster sida nåt hudratal meter från Max.

Shanta: Jo det är trevligt att det finns såna här inte alltför dyra alternativ till hamburgarna och pizzorna som annars regerar när man vill ha något att äta snabbt.
Den som inte frågar får inga svar.

Anna

Jo det lät faktiskt inte helt fel :)

Hittade hemsidan förresten: http://www.woknroll.se/  synd att de inte har öppet söndagar, passerar nästa söndag nämligen..

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal