Ny leksak! (råsaftscentrifug)

Startat av Anne, 2008-10-08 07:15

Föregående ämne - Nästa ämne

Anne

Jag var inbjuden till en demonstration på Philips igår, och sällan har jag blivit så imponerad.. av vadå? En råsaftscentrifug. Fast det kallas väl inte ens det längre, utan en "juicer". Deras största, tuffaste och tyvärr också dyraste modell, en Philips XXL Juicer i "alu-serien". De hade tagit dit Jason Vale, "the juice master", som tydligen är någon hyfsat känd juice-guru i England, med ett antal böcker om juice bakom sig. Och han gjorde alltså juice. Massor av juice. Från allt. Han hivade glatt ner frukt och grönsaker i maskinen, helt och oskalat, och ut kom fantastiskt goda drycker.

Så. Jag är inte så hemskt lättimponerad, eftersom det är ganska fullt i köket, men... en sån här kände jag stort begär efter. Sagt och gjort, så nu står den där. :) Och nu ska jag gå ner och göra morgonjuice!

Anne's Food - min matblogg

annamaria

Åh vad härligt Anne! Är väldigt avis just nu....

Gilius

Hej,

Har en liknande men är inte riktigt nöjd med resultatet, ganska "blöta" rester jämfört med en 300:- dyr som jag bytte ut. Vore intresserad av att få din input på vad du tycker om den, funderar faktiskt på att reklamera min maskin.

/gilius

Anne

Jag körde ett test igår kväll - fyra äpplen och en halv citron, ungefär. Blev två glas juice, lite mycket skum möjligen, men annars jättebra. Det var *väldigt* torra rester.
Anne's Food - min matblogg

Andreas

Citat från: Anne skrivet 2008-10-08 07:15
Han hivade glatt ner frukt och grönsaker i maskinen, helt och oskalat, och ut kom fantastiskt goda drycker.


Kan man alltså slänga i hela och helt oskalade apelsiner, passionsfrukter och mango med kärna och allt?!

Vad kostar vidundret?
Den som inte frågar får inga svar.

Kari

Mmm, låter härligt! ;D

Hur många delar blir det att diska? Ska bli spännande att få veta om en två månader om maskinen är lika poppis hos Dig Anne..?! Jag kan adoptera den om Du vill ;)

Jag ser framför mig ett stort glas med morots/apelsin juice... *mums*


Anne

Andreas - mjae - apelsiner ska man skala eftersom det är så mycket beska oljor i skalet, men både lime och citron går att köra hela. Passion får du nog dela. Mango kör du inte alls, innehåller stärkelse - likaså banan, avocado, papaya. (De får du köra i blendern istället.) Så, lite dåliga exempel :) Men äppel, päron, morötter, broccoli, gurka, melon, ingefära osv går att köra precis som det är. 1790:- på NetOnNet.

En del delar att diska, onekligen. :) Men lättdiskat. Än så länge.
Anne's Food - min matblogg

Jomael

Snygg =)

Jag har en liknande, från Braun. Är verkligen supernöjd jag också. Man kan köra in samma frukter/grönsaker oskalade som Anne nämner. Lime och citron har jag dock inte provat oskalat, ska testas :).

Har även testat vindruvor, jättegott med färsk druvjuice :p

Sweber

Låter gott, man får ett omedelbart habegär. Men jag är rädd för att det blir ytterligare en maskin som står i ett köksskåp större delen av året och det är den för kostsam för. Fast lite avis är jag allt... :)
Weber One Touch Gold 22,5" lätt modifierad, samt Weber Go-Anywhere helt i orginal.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal