á la Strindberg - hur gör Du?

Startat av Kari, 2008-10-14 11:13

Föregående ämne - Nästa ämne

Kari

I recepten på nätet för "kött" á la Strindberg anges några olika köttbitar som grund - senap, ägg och lök är ingredienser som verkar vara just det som gör en á la Strindberg..

Hur gör Du en á la Stringberg?
Kanske inte ens känner till denna maträtt som jag ända tills nyss?

---

Annamaria har detta tips! :)


Citat från: annamaria skrivet 2008-10-13 16:36

4 port

4 välhängda biffstekar
dijonsenap
rödlök
salt
peppar
smör
potatis

Salta och peppra biffarna. Bred ett, inte allt för tunt, lager senap på ena sidan. Finhacka löken. Lägg på ett jämnt lager som hålls ihop av senapen. Stek biffarna i en het panna, med senapen neråt, 2-3 min. på varje sida.
Servera med sallad, tärnad potatis och ett glas gott öl.



Jag blir riktigt sugen på att hoppa över kycklingen på fredag och göra en á la Strindberg istället! ;D


Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal