Vad gör snabbmakaroner snabba?

Startat av Andreas, 2008-10-16 10:15

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Vad gör snabbmakaroner snabba? Snabbmakaroner är tunnare men är det enda skilladen mot vanliga makaroner eller är de behandlade på något sätt? Och i så fall, är det nån skillnad näringsmässigt?
Den som inte frågar får inga svar.

Shanta

Bra fråga, det har jag också undrat!
.. Kanske dags för matSverker att ge sig ut på jakt igen..? ;)

Yoghurt

Det är faktiskt bara tjockleken som skiljer, så näringsvärdet blir detsamma.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal