Fiskfilé med rotsakspuré - Findus (4/5)

Startat av Andreas, 2008-11-12 13:08

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Fiskfilé med rotsakspuré & grillad tomat- och olivsalsa.

Det som på min bild ser ut som couscous är faktiskt rotfruktspurén som är gropig som en gammal disksvamp. Men detta är trots allt ändå en ovanligt färglad och fin färdigrätt.

Puren är god och välsaltad och smakar gräddigt. Och faktiskt för ovanlighetens skull råkar både gula morötter och broccoli vara bra. Även olivsalsan gillar jag. Fisken är fast och bra, Alaska pollock är inget förstahandsval när det gäller fisk men det går riktigt fint i sällskapet av övrigt på tallriken. Och ett extra plus för att fisken är MSC-märkt.

¤ Utseende 4/5
¤ Konsistens 4/5
¤ Smak 5/5
¤ Helhetsbetyg 4/5
Den som inte frågar får inga svar.

syntetica

den såg ju godare ut i verkligheten än på kartongen

Andreas

Välkommen till Matforunm Syntetica! Jo nu när du säger det så, det har du rätt i, inget vidare jobb av Findus matfotograf där...
Den som inte frågar får inga svar.

syntetica

Citat från: Andreas skrivet 2008-11-18 14:37
Välkommen till Matforunm Syntetica! Jo nu när du säger det så, det har du rätt i, inget vidare jobb av Findus matfotograf där...


tack så mycket :D haha nej kanske ska söka jobb där som matfotograf pluggar ju media :P

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal