Kycklingfilé i äppelsås - Findus (2/5)

Startat av Andreas, 2008-11-14 14:29

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Kycklingfilé i äppelsås, fullkorsris med vildris & äppel- och tranbärschutney.

Jag gillar att rätten är färgglad men skrumpna bönor är inte fint och chutneyn ser inte direkt läcker ut och äppelsåsen ser mest ut som bea..?

Riset har tuggmotstånd och bra sälta. Äppelsåsen smakar inte som den bea som den ser ut som utan av äpple och vin. Bönorna smakar bättre än de ser ut. Chutneyn är god. Kycklingen är läskigt torr och osalt och drar ner hela rätten till ståplats Nybroviken. Det här är inte första gången en erbarmligt dålig huvudråvara förstört en hel rätt, jag förstår inte hur fabrikanterna resonerar.

Bäst-före-datum är satt ett helt år framåt, är inte det lite väl långt?

¤ Utseende 3/5
¤ Konsistens 2/5
¤ Smak 2/5
¤ Helhetsbetyg 2/5
Den som inte frågar får inga svar.

syntetica

ja den där konstiga rosa röran kunde dom ju ha skippat då ser det ju tillomed apptitligt ut

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal