Boeuf borguignon - Dafgård (3/5)

Startat av Andreas, 2008-11-19 13:57

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Mustig rödvinsgryta av nötkött med pärllök, ris med gula och röda morötter

Det är ingen rakt ingen trevlig syn som möter en när man öppnar mikron, allt ligger i en enda röra kantat av såskladd och persilja på trågets kanter.

Riset är godkänt. Köttet är kanske lite torrt men har bra konsistens med tuggmotstånd, känns äkta, inte det där märkliga fluffköttet man ibland stöter på i färdigrätter. Moroten har bra knaprighet men smakar vattningt, även pärllöken känns vattning. Svampen smakar något mer. Såsen är inte alls så tokig i sammanhanget.

Jag vet inte varför men jag får en enahanda känsla när jag äter detta.

¤ Utseende 2/5
¤ Konsistens 4/5
¤ Smak 3/5
¤ Helhetsbetyg 3/5
Den som inte frågar får inga svar.

syntetica


Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal