Taco tub kyckling - Felix (4/5)

Startat av Andreas, 2008-11-20 14:12

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Taco tub med kyckling, svarta bönor & paprika

Taco tub kallas anrättningen, jag tycker mest det ser ut som en paj med ovanligt gult skal dvs. en paj med ett pajskal gjort på majsmjöl. Ser väl hyfsat trevligt ut sånär som på att fyllningen poffade över pajkanten i mikron.

Skalet smakar inget speciellt. Grönsakerna är knapriga vilket är bra men moroten smakar som vanligt just ingenting, det är precis som att färdigmatsfabrianterna har en stående order på de mest smaklösa morötter som kan uppbringas. Något annat man ofta stöter på i färdigmat är kyckling som smakar halvskumt, så även här, vad gör de egentligen med sin kyckling för att få fram denna smak? Bönorna gillar jag i alla fall. Och smältost, rökarom och chilihetta döljer den dålig kycklingen och smaklösa moroten och gör rätten god trots allt. Fyllningen är ovanligt het och rökig för att vara köpesmat.

Övrigt: Smältosten är alldeles orange tack vare färgämne. Och rätten är förpackad i folieform, varför slösa resurser på folie när det finns pappersformar? Men kul att tillverkningsplats står på förpackningen, där står "Tillverkad i Vansbro". (Få se nu, vad är Vansbro känt för?)

¤ Utseende 3/5
¤ Konsistens 4/5
¤ Smak 4/5
¤ Helhetsbetyg 4/5
Den som inte frågar får inga svar.

syntetica


Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal