Långväga fraktad mjölk

Startat av MiGa, 2008-11-27 10:59

Föregående ämne - Nästa ämne

MiGa

Var på citygross och handla och såg att dom hade plockat bort skånemejeriets mjölk,grädde och en massa annat istället hade dom satt in Arlas produkter,blev skit förbannad.Numera handlar jag inte mjölk på citygross utan köper det på ett annat ställe.Tydligen så har folk klagat för när man läser reklamblad från andra kedjor så står det "vi säljer skånsk mjölk" ;D
Vad tycker ni om detta?

Mickan

Varför vill du ha Skånemejerier? Bor du där? Har de andra förpackningar? Så länge jag slipper tysk mjölk för långförvaring är jag någorlunda nöjd...
Video meliora proboque deteriora sequor

MiGa

Jag bor i skåne (Malmö) och tycker att har man ett mejeri här så köper man deras produkter.Tycker du att det är ok att sälja skånsk mjölk i Stockholm tex om dom har egna mejerier?Ser inte poängen i det ???

Gilius

Hej,

Har också slutat att handla på Citygross, ringde och påtalade att affären har sänkt sin kvalitet coh höjt sina priser sedan det blev en Citygross. Litet nonchalant butikschef tyckte att det var ju inte så farligt, och han kunde inte göra något åt det osv. Deras kött har blivit riktigt dåligt, beroende på att de har kortare mognad på köttet, de vill inte binda upp sig i lager men de sänker inte priset utan höjer istället. Sämre kött till högre pris.

Citygross i Lund borde bojkottas på allvar.

/gilius

Mickan

Bor du i Skåne förstår jag dig! Helt rätt!
Video meliora proboque deteriora sequor


Mickan

Konsumenternas kraft är stor! Bra kämpat!
Video meliora proboque deteriora sequor

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal