Laxfilé - Dafgård Brasserie (4/5)

Startat av Andreas, 2008-11-27 13:06

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Laxfilé med vildris, vitvinssås & grön sparris

Det här är den andra rätten ur Dagfgårds Brasserieserie jag provar. Den förra var Fläskytterfilé och den smakade ganska bra men någon fantastisk smakupplevelse som det talades om på förpackningen var det inte. Även på denna förpackning står "Fryst färdiglagad mat som inte bara sparar tid, utan också kan ge en fantastisk smakupplevelse." Stämmer det bättre här?

Till att börja med så är det i alla fall inte någon fantastisk synupplevelse. Om än betydligt trevligare än fläskytterfilén så blir utseendebetyget inte mer än tre.

Riset är bra. Sparrisen är något för mjuk. Såsen är god men lite för mild. Laxen är saftig och bra. Nej det är ingen fantastisk smakupplevelse, men även denna rätt är bra för att vara färdigmat och smakfyran är starkare än den den så kallade filén fick.

Innehåller jästextrakt.

Kontrollvägde laxen och vågen visade precis 100 gram. Enligt förpackningen är den totala vikten 350 gram och fiskmängden 29% vilket skulle betyda 101,5 gram fisk vilket alltså stämmer bra.

¤ Utseende 3/5
¤ Konsistens 3/5
¤ Smak 4/5
¤ Helhetsbetyg 4/5
Den som inte frågar får inga svar.

syntetica


Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal