Pannor och kokkärls olika material

Startat av Shanta, 2008-11-28 12:34

Föregående ämne - Nästa ämne

Shanta

Hej!

Jag har gått i tankar på att uppdatera mina kastruller och stekpannor. Av slentrian tänkte jag ta pannor i rostfritt stål. Men sen började jag fundera. Varför tar jag dem igentligen, och inte t.ex kopparpannor eller pannor i gjutgärn? ???

Med det sagt, så skulle jag vara väldigt tacksam om någon kunde reda ut begreppen. Vilka sorts kastruller anvvänder ni, fördelar/nackdelar med olika material, vilka passar bäst till elspis, gasspis och induktionshäll, osv osv.

Målet är helt enkelt att få fram en liten miniguide i kastrulldjungeln för glada amatörer som mig och många andra. :P

helfgren

Jag gillar personligen rostfritt i kastruller och gjutjärn i grytor och stekpannor .
Har inte provat på koppar då jag har en induktions häll .

MVH// Henrik
Carpe diem

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal