Porterbiff - Findus (4/5)

Startat av Andreas, 2008-12-03 14:12

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Nötfärsmedaljonger i portersås med klyftpotatis och grönsaker.

Detta är en ny rätt i Findus serie Wärdshus "Kvalitet & Tradition".

Rosor är röda, violer är blå, färgklickar i mat är trevligt, men i bland blir det för många färger och det är det här ett exempel på. Sen undrar jag varför Findus envisas med vita "tallrikar" i kombination med brun sås, det blir alltid väldigt synliga fula färgavlagringar på kanten då.

Potatisklyftorna är bra för att vara mikrad färdigmat. Moroten är för en gångs skull inte helt smaklös och grönsakerna är inte helt överkokta, det finns lite spänst i dem. Biffarna smakar som vilka halvtråkiga köttfärsbiffar som helst. En god sås gör oftast hela skillnaden på en maträtt och denna portersås är faktiskt god vilket gör helheten ganska trevlig.

Innehåller jästextrakt.

¤ Utseende 2/5
¤ Konsistens 4/5
¤ Smak 4/5
¤ Helhetsbetyg 4/5
Den som inte frågar får inga svar.

syntetica


Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal