Indonesisk kyckling - Felix (2/5)

Startat av Andreas, 2008-12-12 14:32

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Indonesisk kyckling med ris, bambuskott & soja och ostronsås

Enligt tillagningsanvisingarna skall man röra om efter 5 minuters uppvärmning och sen värma ytterligare 2 minuter. Allt är alltså hoprört och följdaktligen ser det också hoprört och jämntrist ut.

Bambuskotten är knapriga och goda. Den gula moroten är helt smaklös och intetsägande. Den orangea moroten är något bättre. Den gummiaktiga kycklingen (höll på att skriva gummianka där) smakar sunkig grillkrydda. Smaken i övrigt är en inte särskilt god blandning av ostronsås, curry, småstarkt och purjolök och den ena tuggan är den andra lik eftersom allt är blandat. Allt som allt en grov förolämpning mot det indonesiska köket.

Innehåller jästextrakt.

¤ Utseende 3/5
¤ Konsistens 2/5
¤ Smak 2/5
¤ Helhetsbetyg 2/5
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal