Kyckling Panang - Findus dagens deli (3/5)

Startat av Andreas, 2008-12-17 13:31

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Kyckling panang i röd currysås med ris & vattenkastanj

Innan vi börjar så måste vi läsa vad som står på påsen "HEMLAGAT PÅ ETT KICK! Dagens Deli gör det enkelt för dig att laga till en välsmakande lunch eller middag. Värm i mikro eller stekpanna och njut den som den är, eller ta hjälp av våra recept. och piffa till den lite extra. Inga gastronimiska förkunskaper behövs, utöver kärleken till god mat förstås. Med Dagens Deli på tallriken får hemlagat en ny mening." Ja nu är förväntningarna verkligen på topp!

Jag lagade till i stekpanna och bild på maten i färdigt skick syns nedan.

Riset är inte helt hundra, både lite klibbigt och lite hårt på samma gång. Vattenkastanjerna är knapriga och goda. Kycklingen smakar lätt underligt på ett speciellt sätt jag inte riktigt kan sätta fingret på men har stött på denna smak förut i färdigmat. Panangcurryn är relativt het för att vara färdigmat men något under av välbalanserad och fyllig curry är det långt ifrån.

Allt som allt en hyfsad färdig maträtt men att Findus försöker sälja den med uttryck som deli, hemlagat, njutning, gastronomi och "kärleken till god mat" riskerar bara att skapa besvikelse.

Innehåller två stabiliseringsmedel (till vad?), mjölkprotein (?!) samt jästextrakt.

¤ Utseende 2/5
¤ Konsistens 3/5
¤ Smak 3/5
¤ Helhetsbetyg 3/5
Den som inte frågar får inga svar.

syntetica


Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal