Ekologisk köttfärssås - Dafgård (4/5)

Startat av Andreas, 2008-12-18 15:04

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Ekologisk pasta fusilli, köttfärssås med tomat, lök, paprika och ost

För en tid sen provade jag Ekologiska köttbullar i samma serie och den rätten innehöll pasta så torr att den sänkte allt. Även här är pastan något torr men turligt nog marginellt. Köttfärssåsen är inte alls dum, det är nog faktiskt den bästa köttfärssås jag ätit i färdigmat. Ovanpå köttfärsåsen ligger ost och den kunde gärna smakat något mer.

Totalt sett en ganska bra färdigrätt, men jag skulle ändå normalt själv aldrig köpa den, att laga sin egen köttfärssås, koka pasta till och frysa in är bland det enklaste man kan göra, kostnaden blir på sin höjd 1/4 och man får större portioner.

Innehåller jästextrakt.

¤ Utseende 3/5
¤ Konsistens 4/5
¤ Smak 4/5
¤ Helhetsbetyg 4/5
Den som inte frågar får inga svar.

syntetica

det var ju inte mycket köttfärs sås på den där inte

Andreas

Det kanske ser ut som lite köttfärssås på bilden men jag tycker proportionerna var bra. Nästa steg kanske blir att börja fotografera maten i genomskärning. :)
Den som inte frågar får inga svar.

syntetica


Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal