Billig julskinka

Startat av bryggens, 2009-01-04 15:01

Föregående ämne - Nästa ämne

bryggens

Kan bara berätta att det går utmärkt att tillaga en fryst rimmad julskina som tjälknöl.
Blir faktiskt bra.

helfgren

Hur blir den i smak och konsistens , tjälknöl gör jag på älg så smaken kan ju inte bli den samma . Vilken temperatur kör du den till då ?

MVH// Henrik
Carpe diem

bryggens

Det var ett par år sen, men jag har för mig att jag körde precis som om det vore nöt
eler älgkött,; ialla afall ca 70 grader , sparade på saltet eftersom den var rimmad, men den fick ligga i lag efteråt.
Den blev riktigt god.

agnetasch

Vilken utomordentligt bra idé med tjälknöl på julskinka!
Undrar om man kan variera kryddlagen? Tror ni man kan ha senapskorn i lagen? Grönpeppar, nejlikor eller honungsgrillkrydda?

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal