Smålandsstenar: Hursti's kök & bar

Startat av Eric, 2009-01-12 17:50

Föregående ämne - Nästa ämne

Eric

Hej alla!
Tänkte jag skulle rekommendera en trevlig krog i Smålandsstenar där det serveras riktigt god mat. Lokalen ligger lite undangömd utan någon tydlig skyltning i samma byggnad som hotellet i byggden. Utan att vara allt för partiskt trots att jag hjälpt ägaren med deras hemsida kan jag garantera att maten som sagt är riktigt bra. När jag var där blev jag bjuden på en jättegod filé mignon med friterad potatis och några olika såser. Kan inte hitta just det rätten på hemsidan längre för dom verkar ha ändrat lite på menyn men den var god i alla fall  :)
Som jag nämnde har krogen en hemsida www.hurstis.se där man kan läsa menyn och lite annat. Som en liten kul grej ordnade jag med en miniblogg åt kocken då jag arbetade med hemsidan. Även om ni inte har vägarna förbi kan det kanske vara kul att läsa bloggen ;)

Ps. Hoppas verkligen inte jag blir anklagad för att göra reklam nu. Den här rekommendationsdelen tycker jag var en jättebra idé och jag måste ju börja skriva om nånting.

Andreas

Hej! Nejdå, inga såna anklagelser i det här fallet, du berättar ju öppet att du jobbat med dem och skriver en del intressant ikring.

För de som likt mig inte har en aning om var Smålandsstenar ligger så:
http://maps.google.se/maps?f=q&source=s_q&hl=sv&geocode=&q=sm%C3%A5landsstenar,+centrumplan&sll=57.162321,13.413541&sspn=0.009995,0.014977&z=7
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal