Gös - Förslag

Startat av Nilsson, 2009-01-15 12:21

Föregående ämne - Nästa ämne

Nilsson

Nu är det dags igen, jag har tagit upp gösfiléer. Eftersom jag fiskar en hel del blir det ganska mycket gös för min del och repertoaren är inte speciellt stor. Jag brukar ugnsbaka på lökbädd, panera, grilla och rent av bara steka.
Är det någon eller några som har några beprövade idéer som är lite mer spännande eller annorlunda? Eller kanske någon ny fräsch sås man kan använda sig av, brukar själv kladda till det med typ kall romsås eller hollandaise.
Älgfilé tillagas gott och enkelt genom att man slår på spisen, ställer dit pannan och visar pannan för filén innan den tunnskivas och äts.

Kari

1. Fiskgratäng på gös är lyxigt gott. Toppa med räkstuvning.
2. Strömmingsrullar fast på gös, grädde, dill och tomatsås. Kokt potatis till.
3. Paella med gös.

Lite avis på att Du har gösproblem.. ;)


dePaul

Krångla inte till det. Kör på panerad gös med remouladsås, citronklyfta och kokt potatis. Grönsallat till och en god tjeckisk öl

Nilsson

Jo det brukar sluta så.

Har med viss framgång provat paella någon gång och med ingen framgång alls provat systembolagets gös under chokladtäcke...  :P
Älgfilé tillagas gott och enkelt genom att man slår på spisen, ställer dit pannan och visar pannan för filén innan den tunnskivas och äts.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal