Ekologisk pannbiff - Dafgård (2/5)

Startat av Andreas, 2009-03-04 13:21

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Ekologisk pannbiff med rotfruktsgratäng, broccoli och skysås

Maten ser ganska bra ut så när som på såsen, det är något läskigt över vita blanka såser.

Men vi smakar väl då? Nä huga såsen smakar inte bättre än den ser ut, menlös vitlökssmak. Biffarna är onaturligt fluffiga och samtidigt något gummiaktiga och dessutom vattniga i smaken. Broccolin är fullständigt sönderkokt. Morötterna är ovanligt bra och har faktiskt både smak och lite tuggmotstånd. Även palsternackan är god och potatisen är bra. Så alltså, bra potatis och rotsaker, halvdana biffar, dålig broccoli men framförallt en alldeles för dålig sås.

Iden med en ekologisk serie är bra men detta känns ändå som skojarmat. På baksidan står "...luta dig illbaka och njut - helt naturligt." Men sen när blev jästextrakt helt naturligt? Och vad används rismjölet till? Och utifrån bilden på förpackningen, vem kan ana att köttet bara utgör 56 gram av måltidens totala 350 gram?

¤ Utseende 3/5
¤ Konsistens 2/5
¤ Smak 2/5
¤ Helhetsbetyg 2/5
Den som inte frågar får inga svar.

syntetica

måste säga att den lockar ju verkligen inte, den ser ju allt annat än god ut.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal