Egen Färskost på enkelt vis

Startat av Mimmi, 2009-03-08 13:30

Föregående ämne - Nästa ämne

Mimmi

Nu har vi tillverkat egen färskost på enkelt vis. Vi har gjort dubbel sats och smaksatt den med kryddor & örter. Dessutom hittade vi igen en ny variant med smör som tillägg i.

Länk för de som vill kika in och se hur vi gjort;

http://mimmismat.wordpress.com/2009/03/08/farskostarna-ar-smaksatta/

Vad har ni alla för erfarenheter av egen färskost?  Smaksättning och kryddning på olika sätt efterfrågas. Kom igen och bjud på ditt bidrag till tråden.

PerG

Vart får man tag på ostmassa/kvark? Har iofs aldrig letat efter det i affären så det kanske finns i de flesta välsorterade affärer?

Mimmi

Vi har tillverkat egen ostmassa/ kvarg av fil och gräddfil. Det är inte svårt och kan göras med enkla medel i hemmet.
Kesella är iofs en kvarg/kvark som finns på de flesta butiker. En mager sort och en gourmet..

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal