Vilken viktklubb ger bäst stöd? Viktväktarna? Xtravaganza?

Startat av Andreas, 2009-03-31 09:05

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Citat från: Filippa skrivet 2009-03-24 16:24
Att mat/träning inte funkar supereffektivt är för att man har dålig disciplin med både maten och motionen. ... Det är svårt att på egen hand lägga om matvanor, förändra sättet man förhåller sig till mat och ändra det tankesätt som gör att man äter. Ungefär som att lägga av med alkohol själv, eller heroin för den delen. Kanske inte lika svåra abstinensbesvär dock.


Citat från: CII skrivet 2009-03-27 08:40
Av de personer som jag känner som har gjort stora viktminskningar och lyckas hålla vikten har SAMTLIGA lagt om sin kost och börjat äta nyttigt och börjat motionera mer. Det har varit förändringar som de har gjort och sedan fortsätter med.


Apropå ovanstående så kanske det många främst behöver är nån form av ganska varaktigt personligt stöd (personlig tränare el. dyl.) eller gruppstöd för att kunna lägga om sina vanor, vilken av "viktklubbarna" erbjuder bäst stöd av den här typen?
Den som inte frågar får inga svar.

Filippa

Ingen aning.

Jag provade VV för flera år sedan och träffade ett gäng hysteriska kärringar som vägde sig i bara bikini och skröt om att de bara åt kyckling, broccoli och vv-godis.  Men det finns säkert bättre grupper.

agnetasch

Citat från: Filippa skrivet 2009-04-02 09:06
ett gäng hysteriska kärringar som vägde sig i bara bikini
Hahaha, också mycket viktigt att ta av sig klockan o att kissa ordentligt innan vägning. Mössa på vid regn så att håret inte blev vått o tungt ;D


CII

Jag har två kompisar som har använt sig av Viktväktarna och båda var nöjda, den ena bor i Visby och den andra i Malmö. Det kan nog vara olika beroende på var man går. Så här går det i Staffanstorp.  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=TixjibVu-gE

Andreas

Tiffanysketchen är faktiskt i samma anda som det Filippa och Agneta skriver. :)

Men apropå "finns säkert bättre grupper" som Filippa skrev, att det finns vissa mer eller mindre hysteriska medlemmar är ju inte skäl att förkasta hela organisationen viktväktarna, eller finns det något fel med de grundläggande idéer viktväktarna bygger på?
Den som inte frågar får inga svar.

Mickan

Viktväktarna stöttar väl med att försöka få sina klienter att köpa deras produkter...

Jag läste på müslipaket och såg att det var mycket färre kalorier per portion i en påse viktväktarvariant än en nyttig från andra märken. Jag stod där ett tag och funderade över hur det kan skilja så mycket! Jag hittade förklaringen på paketets angivna portionsstorlek:

VV 20 g
Övr 30 g

Nu är vi åter där: Ät mindre. Ska jag lägga till att man ska röra på sig också?  ;D
Video meliora proboque deteriora sequor

agnetasch

En bra sak som Viktväktarna sålde i början på 90-talet (ungefär) var en liten stekpanna, c:a 15 cm diam. o med knottrig teflonbeläggning i botten. Den är jättebra. Fortfarande. Det är det bästa dom sålt :D

mariaaa

svarta lådan! man får en person tilldelad sig som hör av sig hela tiden å frågar å fixar så att man når dit man vill :)

Andreas

I gårdagens tidning hade Xtravaganza två annonser jag reagerade över.
1) Gå ner 10 kg före sommaren - är det verkligen vettigt att gå ner 10 kg på bara nån månad? Och så dessutom 10 kr rabatt per kilo kroppsvikt?
2) Modevisning med xtravaganzas fotomodeller - jag förstår inte riktigt kopplingen mellan modevisning och viktklubb?

Är det bara jag som tycker att Xtravaganza verkar aningen oseriösa?
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal