Egen sandwich

Startat av Emma, 2009-04-21 21:32

Föregående ämne - Nästa ämne

Emma

Jag skulle vilja göra egna sandwich glassar men vet inte riktig vad jag kan använda som själva kexet? Helst av allt vill jag inte ha sockerkaka, det känns för tunnt och luftigt. Någon som har ett förslag?

Anne

Det finns massor av kakor som passar bra som bottnar, t.ex. jordnötssmörskakor eller chocolate chip. De bör vara mjuka och sega snarare än krispiga.
Anne's Food - min matblogg

Emma

Tack! Det har jag inte ens tänkt på, det blir nästan som B&J senaste. Jag har mest haft GB:s i huvudet när jag funderat, tack än en gång!

Mickan

Mandelflarn fick jag hos bästa kompisen när jag var liten. Smaskens!
Video meliora proboque deteriora sequor

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal