Vad lagade du för pasta senast?

Startat av peterbjurstrom, 2009-04-23 22:53

Föregående ämne - Nästa ämne

peterbjurstrom

2009-04-23 22:53 Last Edit: 2009-04-23 23:21 by peterbjurstrom
Själv lagade jag pastastubbar med färskost, aprikos och valnötter i savoykålssås idag.

finns på min blogg: www.smakligtochgott.blogspot.com

Direktlänk: http://smakligtochgott.blogspot.com/2009/04/pastastubbar-med-farskost-aprikoser-och.html

Impulsiv matkonstnär med både framgångar och motgångar (ibland orsakandes ett visst mått av raseri)

dePaul

Senast ...... nu. Är inte färdig ännu. Det skall bli nötstek med en speciell rödvinssås och spaghetti, toppat med färsk persilja.

~Paul~

Krista

Enklast möjliga: finpasta med tryffelolja.

FredrikB


Krista

Rustichella, det låter bekant...kan ha ätit gnocchi av det märket. Men pastan som jag har nu är heter nånting på G... Garfolio..? (Är inte hemma så jag kan kolla.) Det är säkert inte finFINpasta men den finns i roligare former än barilla och är mycket god, och kostar kanske 30 kr för 500 gram.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal