Inlagda vitlöksklyftor?

Startat av Jomael, 2009-05-17 21:45

Föregående ämne - Nästa ämne

Jomael

...ja har någon provat på att göra det själv? Hur? Blev det bra?

ena

jodå, testat ett par gånger.... o fler lär det bli, går rätt enkelt att göra o man får det som man vill :)

jag kokarupp vitlökslyftorna (skalar dem inte förrän efteråt) byter vatten 1 el två gånger, kokar dem sedan såpass mjuka som vi vill ha dem (känn med en sticka) kyl dem i isvatten, skala dem om det är nåt skal kvar runt dem, det brukar släppa i koket. Häller sedan över en marinad av olivolja o önskade kryddor. Att blanda förvällda vitlöksklyftor, oliver o citron i små bitar med skalet på med en chilismakande mariinad brukar vara poppis här :)
man kan prova allt -minst en gång!!;)

Kari

Mitt försök en gång eller två blev att de möglade rätt fort. Om jag inte minns fel. Dax för nytt försök snart igen - efter lite tips här. :)

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal