Frysa om kött?

Startat av marisan, 2009-05-24 13:55

Föregående ämne - Nästa ämne

marisan

Hej på er,
i helgen tog vi ut rådjur, vildsvin och Linderödsgris från frysen och gjorde korv. Roligt att göra något av de där bitarna som vi annars inte riktigt vet vad vi ska ha till. Det blev mycket korv och en del åkte in i frysen igen, råa. Är det OK att göra så eller skulle vi ha tillagat dem innan? Köttet var inte kylt hela tiden.

bryggens

Jag kan inte påstå att vara expert, men nog skulle jag ha tillagat korven innan ännu en infrysning.
Det blir nog inget fel på korven , men säkerligen kortare hållbarhet i frysen.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal