Överbliven anklevermousse...

Startat av Anders Öhman, 2009-07-07 23:29

Föregående ämne - Nästa ämne

Anders Öhman

...vad gör man med den?
Köpte en förpackning med kort datum och nu har jag massor över. Behöver tips! Nu!

agnetasch

Den går väl bra att frysa?
Jag brukar göra kycklinglevermousse o den fryser jag alltid med gott resultat.

einzburg

Frys i mindre portioner och använd som smakförhöjare i såser eller buljonger, hemskans dyra såser men sätter fantastisk smak.

Anders Öhman

Citat från: einzburg skrivet 2009-07-08 10:58
Frys i mindre portioner och använd som smakförhöjare i såser eller buljonger, hemskans dyra såser men sätter fantastisk smak.


Tack för tipsen! Små anklevermoussepods nu infrysta i väntan på att få förgylla en sås.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal