En klump frysta förvällda murklor

Startat av Tinto, 2009-07-20 04:56

Föregående ämne - Nästa ämne

Tinto

Det har jag i frysen. Mitt ex förvällde dem förra sommaren någon gång och satte dem i sin frys, sen fick jag dem nu när han flyttade. (Han hade prestationsångest att göra något gott med dem  ;) )

Är de fortfarande okej efter ett år i frysen?


Anne

Jajamensan, svamp håller jättelänge i frysen.
Anne's Food - min matblogg

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal