Är campbells kantarellsoppa bra som fuskbas i gryta?

Startat av annamaria, 2009-08-20 18:58

Föregående ämne - Nästa ämne

annamaria

Jag funderar på en kycklinggryta med kantareller i. Smidigt att bara värma och är bara godare efter att den fått stå något dygn eller vad tror ni? Läste någonstans att campbells kantarellsoppa var bar att använda som lite fuskbas i en gryta. Någon som provat?

Sari

Jag har blivit bjuden på potatisgratäng där det användes Campbells kantarellsoppa. Det var riktigt gott. Har för mig att soppan var utblandad med lite mjölk och så var det ost på gratängen. Mums mums  ;D
Att även använda det i en gryta låter smaskigt. Berätta gärna hur det blev om du lagar till det.

annamaria

Oj det blev en tråd...tack!

Det låter himla gott i gratäng också. I min gryta så blir det nog också soppa, färska stekta kantareller, kalvfond, lite rött vin, grädde och kanske något mer.

Någon annan som testat detta?

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal