Mixed grill - Dafgård XL (2/5)

Startat av Andreas, 2009-09-30 13:22

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Nötfärsbiff med bearnaisesås, kycklingfilé med rödvinssås, pommes chateau och grönsaker

Det här med upplägget av färdigmat på papptallriken, eller kanske snarare i papptråget, är ett kapitel för sig. Det verkar vara väldigt svårt att få vidare snyggt.

Potatisen är bra konsistensmässigt men lite för osalt om man tar en tugga med bara potatis. Broccolin ovanligt bra, för en gångs skull är den inte sönderkokt. Morötterna är också bra, de är faktiskt inte som ofta brukligt är, smaklösa. Men det är för lite grönsaker.

Biffen är saftig och smakar exakt som köpta köttbullar. Kycklingen är torr och lite gummiaktig och smakar bitvis färdigmatskarakteristiskt konstigt. Varför välja kycklingfile i en färdigrätt? Det är ju inte precis den bästa och saftigaste biten från början om man säger så. Rödvinssåsen är tämligen intetsägande. Bearnaisesåsen är tunn men fullt ätbar. Bea och köttbullesmak passar dock inget vidare ihop enligt mig.

¤ Utseende: 3/5
¤ Konsistens: 2/5
¤ Smak: 2/5
¤ Helhetsbetyg: 2/5
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal