Pasta spenat & Ricotta - Dafgård (2/5)

Startat av Andreas, 2009-10-01 14:04

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Pasta conchigliette med spenat- och ricottasås

Stökig kladdig sörja, nej det här ser alls inte bra ut.

Pastan har bra konsistens och spenatricottasåsen är helt OK. Men det är väldigt enahanda att äta en hel portion, det är bara en enda smak hela tiden utan någon som helst smakbrytning.

Innehåller jästextrakt.

¤ Utseende: 1/5
¤ Konsistens: 4/5
¤ Smak: 2/5
¤ Helhetsbetyg: 2/5
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal