Kycklingspett med mangosås - Findus Wärdshus (4/5)

Startat av Andreas, 2009-10-12 13:13

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Marinerade kycklingspett, klyftpotatis med skal och grönsaker

Bortser man från såskladdet på tallrikskanten ser maten riktigt bra ut, även om den kanske har lite målarlådevarning med alla färger.

Potatisen är bra men osalt. Sockerärtorna mjuka och vattniga. Den gula moroten är rätt hyfsad i smaken. Den röda paprikan är vattning och den lilla paprikasmak som finns är inte god, och det beror inte på att jag normalt inte gillar paprika, tvärtom. Tämligen mediokra grönsaker alltså. Kycklingen har bra konsistens och är god med sin lite småheta glasyr, mangosåsen är krämig och även den småhet med mycket mangosmak, inte alls tokigt.

Noterar i innehållsförteckningen att där står "kokt kycklingkött", undrar just om de kokar köttet innan de trär de på spetten och grillar dem, eller om köttet kanske kokas och grillas och sen träs på spetten i grillat skick, för själva träet i spetten ser inte alls ut att ha varit i närheten av en grill?

¤ Utseende: 4/5
¤ Konsistens: 4/5
¤ Smak: 4/5
¤ Helhetsbetyg: 4/5
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal