Kalvfärsbiff med kokt potatis - Findus (3/5)

Startat av Urban, 2007-07-02 20:15

Föregående ämne - Nästa ämne

Urban

Som alltid har jag lite högre förväntningar av findus frysta rätter märkta "Kökets utvalda"
Men hittils har jag inte blivit så himla imponerad av den stämpeln..
Denna gång så provade jag Kalvfärsbiffar med potatis och Dijon-Svampsky inkl. rårörda lingon.

Mitt första intryck när jag såg potatisen i tillagat tillstånd så tänkte jag bara Brrrrr..
Den var blek och så inte direkt aptitlig ut.. Men smaken var faktiskt inte så dum!.. Den hade en bra sälta och en bra potatissmak.. Dock var den lite grynig på insidan, men det störde mig inte nämvärt.
Gröna bönorna var krispiga omän lite blaskiga i smaken.. Såsen var riktigt god faktiskt men lite väl snålt tilltaget av den bara.
På bild så ser det ut att vara mycket sås.. Men eftersom biffen ligger under såsen så blir bilden missvisande.
Biffen har en god smak fastän lite för lös i konsistensen för att vara riktigt bra.. Lingonsylten ser jättetråkig ut efter 7-8 minuter i micron men smakar bra i alla fall.
Skulle Findus slänga ner 50% mer sås i denna rätt och gjort mer spänst i biffen så skulle betyget blivit bättre.


¤ Utseende (2/5)
¤ Konsistens (3/5)
¤ Smak (4/5)
¤ Helhetsbetyg (3/5)


Nån annan som ätit denna rätt? Är jag för hård eller är jag för snäll? Eller fick jag bara ett ovanligt dåligt exemplar?

(Starta gärna en ny tråd om du har provat någon annan rätt!)


syntetica

den ser ju rätt okej ut, tycker det fanns ganska mycket sås där på din bild så mer sås tycker jag inte.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal