Moussaka med aubergine och olivsalsa - Findus kökets utvalda (1/5)

Startat av Urban, 2007-07-04 20:02

Föregående ämne - Nästa ämne

Urban

Denna rätt var för mig svår att recensera eftersom jag inte riktigt vet hur en "riktig" moussaka ska smaka.
Sen så var det svårt för mig att plocka ut individuella smaker eftersom alltihopa var som i en enda röra utom olivsalsan, några potaisbitar och nån grönsaks bit..
Men detta är vad jag tycker.

Potatisen var osalt och blaskig, Olivsalsan var söt och osmaklig.. Oliverna i sig var helt ok.
Grönsakerna kändes mjuka och överkokta..
Sen så fanns det någonting rött i själva moussakan liknade köttfärs fast det varken smakade eller kändes som köttfärs..
Läste då på kartongen.. Och moussakan innehöll "16%" köttfärs+nötköttsbuljong..
Smaken av köttfärs var odefinerbar, kan inte heller säga vad det smakade som..
Strösslet på själva moussakan är i alla fall farinsocker.. Ska det vara det på en riktig moussaka?.
Nääe.. Vet ni vad.. Detta var en värdelös och onödig maträtt som såg mycket godare ut än vad den gjorde.
Ett riktigt bottenapp helt enkelt!.

¤ Utseende (3/5)
¤ Konsistens (1/5)
¤ Smak (1/5)
¤ Helhetsbetyg (1/5)


Nån annan som ätit denna rätt? Är jag för hård eller är jag för snäll?

(Starta gärna en ny tråd om du har provat någon annan rätt!)


syntetica


Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal