Billys Panpizza Bolognese från Dafgårds (2/5)

Startat av Andreas, 2007-04-20 10:33

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Testobjekt: Billys Panpizza Bolognese från Dafgårds - Ost, nötfärs, tomat, lök och paprika

Titta på mina bilder nedan.

På den övre bilden på förpackningen syns en smaskig pizza med mycket köttfärs och paprika som tittar fram genom den läckert gräddade osten.

På den nedre bilden som jag tog efter två minuter i micron syns en tråkig och skev degbit med ett ojämnt osttäcke. Att pizzan är skev beror på att kanterna faktiskt är lite halvtorra.

Nu är förmodligen pizzan på förpacknigen uppvärmd i ugn så därav en del av skillnaden. Men finns det någon som inte äter den micrad, dessutom innehöll min pizza, även om det var mycket täckande ost, omöjligt så mycket köttfärs och paprika som produktbilden.

Konsistensen är svampig och kanterna är som sagt lite halvtorra. Smaken är är helt OK. Men detta känns som väldigt stabbig mat, såvida man inte har rejält med grönsaker till.

Betyget då?
¤ Uteende: 1/5
¤ Konsistens: 2/5
¤ Smak: 3/5
¤ Helhetsbetyg: 2/5

Nån annan som ätit denna rätt? Är jag för hård eller är jag för snäll?

(Starta gärna en ny tråd om du har provat någon annan rätt!)
Den som inte frågar får inga svar.

syntetica

usch är det något jag inte kan äta är det billys pizzor. dom har något som smakar så otroligt illa.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal