Buffébrödsrecept

Startat av agnetasch, 2007-08-09 17:08

Föregående ämne - Nästa ämne

agnetasch

Hjälp igen!Hittade en bild på en buffé,se nedan,där det i mitten ligger någon slags snurror (ser ut som kanelbullar) Är det någon som har ett recept på några liknande bullar?

Anne

Jag skulle improvisera - vanlig basbröddeg, kavla ut till en platta, smeta på en god röra (kan tänka mig att soltorkade tomater, rostade paprikor, oliver, kapris, pesto blir gott.. ja, inte allt på en gång, men en kombination.) Rulla ihop, skär, och grädda.

Vanlig basbröddeg a la Jamie Oliver som blir jättebra:
30 g jäst
30g honung eller socker
625 ml vatten, ljummet
1kg vetemjöl special
30g salt

Lös jästen i lite av vattnet, rör ner allt annat, knåda riktigt ordentligt, jäs till dubbel storlek, kavla ut.


Anne's Food - min matblogg

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal