Stretcy tänjbart lock - aldrig mer plastfolie?

Startat av Andreas, 2007-08-11 12:17

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

I monter 726 - en annan av Sableline Swedens 7 montrar på Stora Nolia - säljs något kallat "Stretchy", ett tänjbart lock i silikon som man kan använda istället för plastfolie eller om man har en burk som saknar lock. Tydligen ska locket tåla både ugnsvärme och nedfrysning och maskindisk. (Fast enligt den ena säljaren så var det bäst att diska dem för hand eller så skulle man se till att spänna fast locket ordentligt så de inte spolades iväg i maskinen, enligt den andra var det aldrig några problem med maskindisk.)

Under marknaden får man köpa 2 förpackningar med två lock av olika storlekar, dvs totalt 4 lock för 100:-, normalt kostar visst 1 förpackning 100:-  På köpet får man under marknaden även en plastig och förmodligen rätt oanvändbar mozzarellaostskivare.

Locket verkar vara en smart produkt faktiskt. Enligt säljarna är locken förstås mycket hållbara och det pratades om ett års garanti, men frågan är hur länge de håller i praktiken..? Nån som provat?

Såg även en liknande produkt i en annan monter där man fick ett tvåpack för 60:-, finns sådana här produkter även att köpa i någon köksutrustningsbutik?
Den som inte frågar får inga svar.

Anne

Det tycker jag mig ha sett i vanliga mataffärer, fast under annat fabrikat - Toppits? Lite osäker.. har inte köpt.
Anne's Food - min matblogg

Andreas

Var in på http://www.toppits.se/ men såg inget där. Verkar lite ologiskt att de skulle sälja en sån här produkt egentligen eftersom det är rena gladpacksdödaren..?
Den som inte frågar får inga svar.

Anso

Toppits (finns det någon annan liknande produkt-märke så kan det ju vara dom) säljer en duschmössa, ja jag är seriös! Det är alltså rätt så engångs men väldigt smart. Det här verkar ju ännu smartare om än något dyrare.

(Min mamma fick med ett paket "lock" då hon köpte två av deras andra produkter.)

SimonH

Gammal tråd, men..

Finns något liknande på Clasohlson. Användbara, men inte så tänjbara som jag skulle vilja.

Hållbarheten är bra, jag har haft dom i flera år.

http://www.clasohlson.com/se/%C3%96verdrag-Cover-Flex-3-pack/Pr346435000?showRatings=true

Annars funkar väl tallrikar ofta ganska bra.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal