Vad är en elektrisk bakhäll?

Startat av agnetasch, 2007-08-16 08:59

Föregående ämne - Nästa ämne

agnetasch


Andreas

2007-08-16 11:42 #1 Last Edit: 2007-08-17 08:21 by Andreas
Agneta: Det är den som bröden ligger på på bilden. Det är som det låter - en elektrisk häll för att baka bröd på, 46 cm i diameter. 2000W.

(Klippte ur denna diskussion ur Calles kikärtsflatbröd-tråden http://matforum.nu/index.php?topic=415.0 ifall någon tycker den verkar lösryckt.)
Den som inte frågar får inga svar.

agnetasch

Ursäkta min tjatighet,men kan man använda den där bakhällen till något annat än att baka bröd på?
Svar till:"Multifunktionell"

Andreas

Kära Multifunktionell, be aldrig nånsin om ursäkt för att du ställer frågor på detta forum igen! Sjäva vitsen med forumet är ju att alla ska kunna fråga och få svar.

Bröd, kött, fisk, grönsaker, ägg, korv, burgare, varmhållning you name it. Det går nog att använda hällen till lite vad som helst, den kallas ju även stekhäll även om jag bara använder min till bakning. Den är tillverkad i Norge och där kallas den Steketakke.
Här går den att köpa i Sverige: http://www.bo-gro.se/bakhall.htm
Den som inte frågar får inga svar.

agnetasch

Det var mig en lustig apparat!Den gillade jag.Den är lite som en fondue utan vätska,den måste vara kul att samlas runt o steka tillsammans.
Tack för länken till Bo&Gro,många trevliga saker där.Kolla in oljelampan En ljus idé,den kommer snart att brinna i Göteborg.

Andreas

Kul att du gillade länken. Vad gäller samlingar kring stekövningar på steketakken så funderar jag på om det inte skulle osa hemskt av det.

Här är förresten ytterligare ett användningsområde: värmeelement - kör man den för fulla muggar så värmer den rätt ordentligt - det är gosigast att baka med den när det är riktigt kallt ute. ;)
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal