Sockersuget är genetiskt

Startat av crlhrv, 2007-08-22 09:06

Föregående ämne - Nästa ämne

crlhrv

TT/GP och Tv4 rapporterar att smaken av socker kraftigt varierar mellan olika personer vilket medför att vissa har ett större sockersug än andra - detta efter en studie av finländska forskare som också har lokaliserat det genetiska anlaget på samma ställe som fetmagenen.

Göteborgs-Posten skriver mer: http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=361&a=364148
Tittar gärna på djur. Och äter dem också.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal