Fågelboformare

Startat av roffekock, 2007-09-04 21:24

Föregående ämne - Nästa ämne

roffekock

Jag har införskaffat en fågelboformare och har stora problem vid användandet. Ska detta verktyg vara varmt när man lägger i  den skurna potatisen. När jag provat funkar ingenting när jag öppnar korgarna så delar sig garnityret på mitten altså dom har fastnar i nätet. Verktyget är nytt. Ska det brännas in på något sätt eller potatisen ska den vara spolad eller något annat tips som jag inte känner till.
För er som inte vet vad detta är för ett slags verktyg så kan jag berätta att det inte används på Mac D...  Man kan säga att det är två korgar en större och en mindre som passar inuti varandra dessa är i sin tur gångjärnsförsedda så man kan dela dem  ??? ::) (dig man)
Rå potatis skuren julienneformat lägges i den stora korgen sen stänger man och friterar hela paketet.Detta fågelbo används sedan som ett garni (kan fyllas med olika ting) pppppppphhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuu
komplicerat att beskriva. (om två dagar ska jag lära mig att placera foto på forumet hade varit så mycket enklare)
Matforum är bäst

crlhrv

Låter häftigt, jag har aldrig hört talats om det. Vart köper man ett sånt verktyg?
Tittar gärna på djur. Och äter dem också.

Fritösen

Ja, verktyget måste vara varmt när man lägger i potatisen för att den inte ska fastna och driva fågelbomakaren till vansinne.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal