Gnocci di patate

Startat av agnetasch, 2007-09-11 11:51

Föregående ämne - Nästa ämne

agnetasch

Läste att Martin Olsson har rabatt på gnocci di patate.Jag gissar att det är som små potatisklumpar, men vad ska man göra med dom?Vad ska man ha till?Jag googlade på dem men jag är ingen hejare på italienska,vilket verkar vara det språk som gnocci di patatarecepten står på.Nån som vet?

kryddburken

Jag gjorde Gnocchi för ett tag sen, det är supergott!
Kolla mitt recept här :
http://kryddburken.wordpress.com/2007/07/27/hemmagjord-italiensk-gnocchi/


agnetasch

Milde tid,det vattnas i munnen!Tack!

crlhrv

Vad man ska göra med dem? Koka dem i vatten och servera som substitut till pasta. Jag brukar koka gnocchi och servera med sås på ugnsrostade cocktailtomater, basilika, tärnad kryddkorv, chili och vitlök. Supergott!
Tittar gärna på djur. Och äter dem också.

Urban


crlhrv

Urban: ja typ.. minus fyllningen ;)
Tittar gärna på djur. Och äter dem också.

kryddburken

Vita kroppkakor då, inte grå... *S*

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal