Vad är en food loop och vad kan man ha den till?

Startat av crlhrv, 2007-07-19 19:26

Föregående ämne - Nästa ämne

crlhrv

Citat från: Anne skrivet 2007-07-19 18:51
Food Loop är silikonsnören, typ. Gillar starkt. :)
http://thefoodloop.com/


Anne: Foodloopen är underbar!

(Andreas klippte in citatet från Anne för att få ihop detta till en egen tråd för food loop.)
Tittar gärna på djur. Och äter dem också.

crlhrv

Citat från: Andreas skrivet 2007-07-20 10:40
Anne: Food loop det var något helt nytt för mig! Vad använder du dina till främst? Såg att Duka och Verner & Verner har dem så då borde de ju gå att köpa häruppe.

Har du också provat looparna Calle eller tycker du bara som jag att de ser bra ut på bilderna?

Food loop förresten, finns det inget svenskt ord..?


Andreas: jag har inte själv någon food loop men jag har använt den flera gånger
hemma hos vänner. Hålla ihop kycklingar, fläskgfiléer osv.

(Andreas klippte in citatet från mig själv för att få ihop detta till en egen tråd för food loop.)
Tittar gärna på djur. Och äter dem också.

Anne

Andreas - jag har dem precis som Calle till att hålla ihop kycklingfiléer, fläskfilé osv, mest. Också riktigt bra till att plasta in min stora tårtform när jag ska frysa något i den, plastfolie brukar inte fästa så bra i frysen och då är de här fint att ha till hands.
Anne's Food - min matblogg

Tracey

Citat från: Fredrik Goldhahn skrivet 2007-09-20 20:22
Sedan tycker jag Foodloop'en är en bra "gadget", så jag vill gärna höra hur ni använt den och om ni tycker den funkar bra. Om ni är osäkra på hur den kan användas så besök http://www.thefoodloop.com/ där det finns en demo-film med lite tips.


Jag har alltid stört mig på utspridd sparris, morötter o dylikt i kylskåpet (det ser så skräpigt ut) så där kan de säkert göra stor nytta. Vidare skulle man kanske kunna ha nån i håret medan man dammsuger... *fundera, fundera* ;)

(Andreas klippte in citat från Fredrik och flyttade inlägget till food loop tråden.)

bryggens

Food loop, det verkar vara en bra grej,  nu undrar jag, är de prisvärda?
Gammal tråd så nu borde ägare av dessa ha använt tillräckligt ofta!

Kocken

Den svenska importören har slut och det verkar inte som att de ska ta hem fler. Vet inte om det har kommit/er någon ny importör.
Vi har haft slut ett par månader nu, men det finns säkert i någon annan nätbutik.
Driver en webbutik med köksredskap

Anne

Jag gillar i alla fall mina och använder dem flitigt. Nu senast till lammstek.
Anne's Food - min matblogg

bryggens

Jag tänkte att det borde vara perfekt  istället för att knyta och snurra med vanilgt garn, en håller i och den andra knyter.
Men om Kocken har rätt, då kanske det är  svårt att få tag på numera.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal