Texmexbiffar från Dafgårds (3/5)

Startat av Andreas, 2007-05-02 11:09

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Kryddig nötfärsbiff med smakrik tomatsås, bönor, paprika och ris

Denna rätt ser trevlig ut så när som på att tomatsåsen har separerat en aning efter tillagningen.

Just såsen är småhet och smakar mycket tomat. Riset är inte bra, det är lite för mjukt med lite för klibbig kärna och smakar lite åt pappershållet. Bönorna har hyfsad spänst men paprikan är alldeles för mjuk. Biffarna smakar koncentrerat kött och är peppriga. Tyvärr innehöll de en del små-seg-hårda bitar.

Trots bristerna är detta på det stora hela en god och smakrik kombination, kanske med aningens för mycket tomatsmak för mig.

Betyg:
¤ Uteende: 3/5
¤ Konsistens: 2/5
¤ Smak: 4/5
¤ Helhetsbetyg: 3/5

Nån annan som ätit denna rätt? Är jag för hård eller är jag för snäll?

(Starta gärna en ny tråd om du har provat någon annan rätt!)
Den som inte frågar får inga svar.

syntetica

biffarna ger mig rysningar :S usch så torra dom ser ut

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal