Biff stroganoff - Findus (2/5)

Startat av Andreas, 2007-10-08 13:44

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Möra bitar av nötkött, ris och strimlad paprika i en klassisk stroganoff

Första intryck av tallriken? Rörigt! Det ser heller inte så kul ut med såskletet efter kanten och de gröna frysbrända bönorna. Vissa bitar av köttet är märkligt i konsistensen, det är konstigt mjukt och fluffigt på något vis, känns inte som riktigt kött, hur har de lyckats få köttet att bli så här?! Riset är väldigt osalt. Grönskerna är hyfsat OK, vissa bitar dock lite för mjuka.

Stroganoff-såsen är ganska god och när man äter den tillsammans med riset blir det OK sälta. Men man borde kunna äta riset för sig också...

¤ Utseende 2/5
¤ Konsistens 2/5
¤ Smak 3/5
¤ Helhetsbetyg 2/5

Nån annan som ätit denna rätt? Är jag för hård eller fick jag bara ett ovanligt dåligt exemplar?

(Starta gärna en ny tråd om du har provat någon annan rätt!)
Den som inte frågar får inga svar.

syntetica

om man bara baserar på bilden du har tagit så ser det faktist ganska okej ut.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal