Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Gastrofysik

1
Sitter o funderar.... Det går åt rätt mycket vitt vin till maten jag ska laga närmaste tiden. Om ska ska ta en box o ha i kylen - duger vad som helst som är torrt? Någon stil/druva som passar bra? Jag är rätt vinokunnig   ???
2
Det enda stället jag känner till är Kitchenlab som ifs är bra. Dom har dock inget jätteurval, t ex inte lambda-karragenan som jag har sett i några recept. Nån som vet en bra svensk eller europeisk nätbutik?
3
Min glassmaskin och min blender har rengöringsprogram som ska köras med "icke-löddrande diskmedel". Nån som vet vad det är och var man skaffar det? Mitt googlande hittills har inte hjälpt...

Maskindiskmedel är ju iofs icke-löddrande men det är väl inte samma sak?

Annonser

Powered by EzPortal