Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Folke Andersson
 - 2015-11-01 16:50
Vill gärna veta mer om kallrök//kött
Skrivet av Hannu
 - 2014-10-10 20:54
Om det är skillnad?
Som natt och dag!
Fisk röker du i en låda på tjugo minuter.
Kött röks i 30 till 40 timmar i en rökugn, kolla på nätet där finns många lösningar på detta.
Inte bara att lägga på grillen alltså.
Men gott blir det!
Skrivet av Hasse
 - 2014-10-10 19:03
Prata på, Hannu!   :)

Är det någon skillnad på en rök för fisk och en för kött?
Skrivet av Hannu
 - 2014-10-10 18:28
Pratar ni bara fisk?
Jag pratar kött!
Skrivet av Hasse
 - 2011-10-02 17:07
Det finns ju några länkar tidigare i tråden, även om alla inte fungerar längre.

Kanske har någon nya tips på länkar?
Skrivet av Marit Schwerin
 - 2011-10-02 15:50
Vem har en ritning på ett fiskrökeri
Skrivet av Urban
 - 2007-08-18 11:10
Var det någon modell som du fastnade mest för bland ritningarna?
Skrivet av lillen
 - 2007-08-13 18:29
Wow tackar och bugar för snabbt och tillfredställande svar  ;D  :P
Skrivet av lillen
 - 2007-08-13 08:29
nån som har nån ritning liggande på en bra rök? Skulle vara hemskt tacksam för en sån  ;)

Annonser

Powered by EzPortal